Haber

Trabzon Üniversitesi en az lise mezunu işçi alıyor! Başvurular ne zaman bitiyor?

Trabzon Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) bendine göre istihdam edilmek Avukat, Teknisyen, Teknisyen, Büro Çalışanı, Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli ekiplerine işçi alacağını duyurdu. En az lise mezunu adaylara istihdam sağlayacağını açıklayan üniversite, yeniden adaylardan en az 65 KPSS puanı arıyor. Yayınlanan ilanda başvuru sürecine ilişkin merak edilen diğer detaylar açıklandı.

BAŞVURU TARİHİ VE YÖNTEMİ

Trabzon Üniversitesi işe alım başvuruları 6 Şubat 2023 ve 20 Şubat 2023’ten itibarenbugüne kadar devam edecek.

Başvuru formu ile adaylar Trabzon Üniversitesi İşçi Dairesi’neBaşvurular şahsen veya posta yoluyla yapılabilir.

GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

  • 2022 KPSS (B) küme sınavı sonuç belgesi

  • Sürdürmek

  • Diploma Örneği (e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belge)

  • kimlik fotokopisi

  • Başvuru Formu

  • Askerlik durum belgesi (erkek adaylar için)

  • Güncel isim sicil kaydı (e-Devlet sistemi üzerinden alınan belge)

  • 2 adet güncel vesikalık fotoğraf

  • Koruma ve Güvenlik Görevi statüsü için geçerli olan özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve vücut kitle indeksini gösteren belge

  • Teknisyen pozisyonu için aranan nitelikler için aranan özel durum belgesi (Hizmet verilen yerden alınacak onaylı belge ve SGK hizmet dökümü)

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1- İlan edilen pozisyonlara başvuru yapacak adaylardan aşağıda belirtilen genel kurallar ile yukarıdaki tablonun “Aranan Nitelikler” bölümünde yer alan özel şartlar istenecektir. Adaylar, ilanda yer alan pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabilecektir.

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
b) Kamu haklarından yoksun bırakılmamak.
c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Kasten işlenen kabahatler, affa uğramış olsa dahi devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal sisteme ve bu sistemin işleyişine karşı suçlar, zimmet, gasp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma suçlarından bir yıl ve üzeri hapis , hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, ifaya fesat karıştırma, kabahat veya kaçakçılıktan doğan mal varlığını aklama suçlarından hüküm giymemiş olmak.
d) Erkek adaylar için askerlik hizmeti açısından; askerlik yapmamış olmak veya askerlik çağına gelmemişse veya askerlik çağına gelmiş, muvazzaf askerliğini yapmış veya tecil edilmiş veya göreve başlamada bir sakıncası yoksa.
e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesinde yer alan kararların gizli kalması kaydıyla, görevini sürekli olarak yerine getirmesine engel teşkil edecek akıl/ruh sağlığı ve bedensel hastalığı için mazereti bulunmamak.

2- 2009 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) bendine eklenen (4/B) bendi ile sözleşmeli olarak istihdam edilenler. Sözleşmelerinin anayasaya aykırılıkları nedeniyle kurumları tarafından feshedilmeleri veya sözleşme süresi içinde tek taraflı olarak sözleşmelerini feshetmeleri hâlinde, Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar dışında, sözleşmeli personel kadrolarında çalıştırılamazlar. Kurumların fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmesine kadar.

3- Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) kümesi P3 puanı, ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) kümesi P93 puanı ve ortaöğretim mezunları için KPSS (B) kümesi P94 puanı. Ayrıca gerekli nitelikler bölümünde yer alan özel kurallara ait belgeler/sertifikalar eksiksiz olarak teslim edilecektir. Adayların KPSS puanlarının başvurdukları ilan kodunda aranan tahsilat kuralına uygun olması gerekmektedir.

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan aylık veya yaşlılık aylığı almamak.

5-Vardiyalı (vardiyalı çalışma sistemi olan pozisyonlar için) çalışmak için zor bir kondisyona sahip olmamak.

6- Çeşitli Kanun Hükmünde Kararnamelerle kamu görevinden ihraç edilenler ilana başvuramazlar.

7- İlanda belirtilen genel ve aranan nitelikler bölümündeki özel kurallar, ilan tarihinin ilk günü itibarı ile sağlanmalıdır.

8- Başvurular incelendikten sonra atanmaya hak kazanan asıl ve yedek adayların isimleri, belge teslim tarihleri ​​ve göreve başlama tarihleri ​​Üniversitemiz https://trabzon adresinde yer almaktadır. edu.tr/ ve İş Dairesi Başkanlığı https://personel.trabzon.edu.tr // web adresinden duyurulacaktır.

9- Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları iptal edilir ve yönetim tarafından kendilerine bir ücret ödenmesi halinde bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilir. Başvurular, başvuru formu ve istenen diğer belgelerle birlikte Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içinde şahsen veya posta yoluyla yapılabilir. Başvuru veya randevu için eksik belge sunan, geç başvuran, başvuru formunu imzasız teslim eden veya nitelikleri uygun olmayan adayların başvuruları işleme alınmayacaktır. Faks veya e-posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

RESMİ DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

karacoban-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu